Steun Ons

Om alle mensen en kinderen, te helpen met hun toekomstige assistentiehond, is geld nodig. U kunt ons daarbij helpen op verschillende manieren.

Doe een donatie

Door het doen van een donatie brengt u een persoon weer dichter bij zijn doel. Door op de button te klikken, wordt u direkt doorverwezen naar een pagina waarbij u met ideal uw donatie kunt voltooien. Drukt u op de button op de pagina van de persoon die op de wachtlijst staat, dan komt uw donatie direkt in zijn/haar potje.

Giften

U kunt de stichting ook steunen door ons op te nemen in uw testament, zodat wij in de toekomst projecten kunnen blijven ondersteunen.

Erfgenaam

U kunt de stichting benoemen tot (mede)erfgenaam. U legt dan in uw testament vast welk deel van uw nalatenschap aan ons zal toekomen. U laat het testament optekenen bij de notaris. De inhoud kunt u altijd veranderen. Er zijn hiervoor diverse mogelijkheden. Uiteraard kunt u hiervoor altijd meer informatie opvragen bij uw notaris.

Legaat

Als u precies weet wat u ons wilt nalaten, kunt u een legaat opnemen in uw testament. Dit kan een vastgestelde som geld zijn, maar ook een kunstverzameling of een huis. De opbrengst bij verkoop komt dan ten goede aan onze stichting.

Speciale afspraken

U bent degene die over uw nalatenschap beslist. U kunt daarom speciale afspraken vast laten leggen in uw testament. Bijvoorbeeld dat stichting uw geld alleen gebruikt om blindengeleidehonden te steunen, of dat u wilt dat uw geld verdeeld wordt over diverse projecten.

Vrijstelling van successierecht

De Stichting hoeft als goed doel geen belasting te betalen over het geld dat u ons nalaat. Meer hierover leest u op de ANBI- pagina.

Donatiebussen

We zijn op zoek naar plekken waar we een donatiebus kunnen plaatsen. Heeft u een eigen winkel, restaurant of staat u bijvoorbeeld in de kantine van de voetbalvereniging waar wel een donatiebus kan staan. Neem dan a.u.b contact met ons op. Wij zorgen er dan voor dat de bus bij u wordt bezorgd. Is de bus vol, dan hoeft u ons alleen een mailtje te sturen en wij zorgen dan dat de bus zo spoedig mogelijk wordt opgehaald. Uiteraard hopen we dat we dan ook weer een nieuwe mogen plaatsen.

Shopping Plaza

Heeft u een winkel en wilt u uw producten via ons te koop aanbieden, dan is dit mogelijk. U betaald per product dat via ons verkocht wordt een klein percentage. Deze opbrengst komt weer volledig ten goede van Animals4people en Animals4kids.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.