Tamara Gaus-Dijkstra

Graag neem ik deze gelegenheid om mijzelf aan u voor te stellen.

Mijn naam is Tamara Gaus-Dijkstra en ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en werkzaamheden van Animals4people

Ik ben getrouwd met Serge Gaus en samen hebben we een kleine meid van 3, Guusje. Ik heb 12 jaar samen met mijn man Serge Gaus, Dierenhotel Lelystad, het Dierenasiel en de Geleide- & Hulphondenschool gerund. Tot we in 2013 onze kleine meid mochten verwelkomen, werd het voor mij tijd om iets anders te doen. De eerste tijd heb ik me volledig op onze dochter gericht en na een tijdje ben ik een eigen bedrijf gestart Everything4kids, een web-portaal waarin je alles kunt vinden over kinderen.

Toch is de geleide- & hulphondenschool altijd mijn passie geweest. Bij Animals4people kan ik al mijn passies combineren, honden, mensen en kinderen.

Ik weet wat honden voor mensen kunnen betekenen en ik weet ook hoeveel een hond een gezin kan ontlasten. Ik ga er dan ook alles aan doen om er voor te zorgen dat wij zo veel mogelijk steun krijgen, zodat we ook de mensen die net bij de verzekeringsmaatschappijen buiten de boot vallen of die maar een gedeelte vergoed krijgen ook krijgen waar iedereen recht op heeft, vrijheid!! Onze kinderafdeling Animals4kids gaat zich volledig inzetten voor kinderen, zodat ook zij en hun gezin geholpen gaan worden.

We hebben veel te doen, maar ik heb er ontzettend veel zin in!

Tamara Gaus-Dijkstra

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.