Broodje van de maand!

logo eindeloosEmmeloord – Restaurant Eindeloos in Emmeloord heeft het initiatief genomen tot het bedrijfsbroodje van de maand. Na contact met Stichting Carrefour is, in het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen, besloten om gezamenlijk dit project uit te voeren en de plaatselijke (vrijwilligers)organisaties te ondersteunen.

Elke maand kiezen vier bedrijven hun favoriete broodje, of geven hiervoor de ingrediënten aan. Deze komen op de menukaart te staan van Eindeloos met hun bedrijfsnaam, bijvoorbeeld ‘Broodje Eindeloos’. Van elk verkocht maandbroodje gaat één euro naar een lokaal doel dat ondersteuning nodig heeft. Het Vrijwilligerspunt van Stichting Carrefour koppelt maandelijks een activiteit of project van een (vrijwilligers)organisatie in de Noordoostpolder aan de maandbroodjes die vervolgens de euro’s van de verkochte broodjes mogen ontvangen.

Aan het eind van het jaar wordt de winnaar van het best verkochte broodje bekendgemaakt, dus het wedstrijdelement is ook aanwezig. ‘Met deze actie komen het bedrijfsleven en het vrijwilligerswerk op een unieke manier bij elkaar’, aldus Roel van Kuik, directeur-bestuurder van Stichting Carrefour.

Voor de maand juni hadden wij de eer om het goede doel te zijn. We hebben € 165,00 in ontvangst mogen nemen na het einde van de maand. Restaurant ‘Eindeloos’ en Stichting Carrefour, super bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *